Betalen en retourneren

Bij Transportlabels.eu betaal je met:

Vragen over betalen

Bij transportlabels.eu betaal je altijd snel, eenvoudig en veilig. Bij ons kan je zelf kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden.

iDeal
De betaalmethode iDEAL is een eenvoudige en veilige betaalmethoden voor online betalingen en is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Ook brengt iDEAL geen transactiekosten in rekening. Met iDeal reken je de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde omgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt van jouw rekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen geplaatst en goedgekeurd!

PayPal
Paypal is een handige betaalmethode om veilig, gemakkelijk, snel en kosteloos jouw bestelling af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Om gebruik te kunnen maken van PayPal heb je een geldig Paypal account nodig met een gekoppelde betaalkaart. Om jouw betaling te voltooien volgt je de stappen in de veilige omgeving van PayPal. Als de betaling is voltooid wordt de bestelling doorgezet.

Creditcard (Mastercard/VISA)
Door te kiezen om te betalen met creditcard, kan je de betaling van je bestelling nog even uitstellen. Je kan bij ons betalen met zowel Mastercard als VISA. Als vervolgens de stappen in de beschermende internetomgeving van de betreffende creditcardmaatschappij hebt gevolgd, wordt de bestelling meteen goedgekeurd!

Klarna
Door gebruik te maken van Klarna kan je de door jouw geplaatste bestelling achteraf betalen. Klarna geeft jou de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen of te retourneren. 

Bancontact (BE)
Met Bancontact kan je veilig en gemakkelijk jouw online aankoop afrekenen. Er wordt afgerekend in de beveiligde omgeving van jouw bank op basis van beveiligingsmethodes van de bank. Betalen gaat heel eenvoudig en snel, jouw bestelling is in een paar seconde betaalt en geplaatst.

Jouw factuur wordt na het plaatsen van de bestelling naar je toegestuurd via de mail. Je kan het factuur dan vanuit de mail downloaden. Jouw factuur zal ook te vinden zijn in je persoonlijke account onder de knop ‘Bestellingen’ hier zal je het factuur ook kunnen downloaden. 

Indien de goederen in originele staat door ons ontvangen zijn, betalen wij jouw kredietbedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst. 

Vragen over retourneren

Wij van Transportlabels.eu hechten veel waarde aan tevreden klanten, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het product toch niet helemaal naar wens is. In dit geval heb je de mogelijkheid om jouw producten te retourneren binnen 14 dagen na het ontvangen van de order.

Zodra wij jouw geretourneerde producten in originele staat hebben ontvangen, zullen wij jouw kredietbedrag binnen 14 dagen terug overmaken naar de gebruikte betaalrekening.

Bij Transportlabels.eu brengen wij geen kosten in rekening als je je order wilt retourneren. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Ook zullen wij de eventueel eerder gemaakte verzendkosten niet binnen het kredietbedrag rekenen.