DHL labels bruikbaar bij andere vervoerders?

Kun je DHL labels ook bij andere post vervoerders gebruiken?

Wanneer je voornamelijk jouw pakketjes met DHL verstuurt, heb je waarschijnlijk DHL etiketten in huis. Hier print je de bestelgegevens met een labelprinter op, zodat DHL weet waar het pakketje afgeleverd moet worden.

Maar is het ook mogelijk om deze DHL labels te gebruiken voor andere vervoerders? Ja! Het is zeker mogelijk om DHL labels ook voor andere postvervoerders en carriers te gebruiken. Het is vooral belangrijk dat je labels bedrukt volgens de juiste structuur. Hier heb je verschillende templates voor, die je kunt gebruiken in de labelprinter.

Op een labels voor DHL, print je natuurlijk andere gegevens dan op een label voor PostNL, DPD, BPost of UPS. Daarom is het belangrijk om er achter te komen welke gegevens je op het label moet printen.

dhl

Waar moet je op letten bij het kopen van DHL labels?

Als je DHL labels koopt, en je ze ook voor andere vervoerders wilt gebruiken, is het vooral belangrijk dat het formaat van het etiket aan de normen van de vervoerder voldoet. Bij Transportlabels.eu geven we bij onze labels altijd aan voor welke vervoerders deze geschikt zijn. Ook zul je er altijd voor moeten zorgen dat je de juiste instellingen voor de labelprinter gebruikt. Je leest op de websites van verschillende postvervoerders aan welke regels de etiketten moeten voldoen.

Waar koop je DHL Zebra etiketten?

Je bestelt DHL Zebra etiketten tegenwoordig op makkelijk en snel op verschillende plaatsen. Het makkelijkste is om deze te bestellen in de webshop van Transportlabels.eu, gezien je dan geniet van de vele voordelen. We bieden in onze webshop verschillende soorten DHL Zebra labels. Deze labels zijn altijd geschikt voor Zebra labelprinters. Voor het gemak hebben we alle printers die geschikt zijn voor onze labels vermeld op de productpagina. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.