DHL etiketten gebruiken voor PostNL?

Accepteert PostNL ook DHL Zebra etiketten?

Wanneer je gebruik maakt van DHL Zebra etiketten, vraag je jezelf misschien of het ook mogelijk is om deze labels te gebruiken voor PostNL. In de meeste gevallen is dat mogelijk. Je kunt blanco DHL Zebra etiketten ook gebruiken voor verzendingen die via PostNL gaan. Het is echter wel belangrijk om aan de regels van PostNL te voldoen.

Zo moet je ervoor zorgen dat de juiste gegevens op het etiket worden gedrukt. Ook is het belangrijk dat het formaat van het etiket voldoet aan de eisen die PostNL stelt. Op de website van PostNL vind je meer over de eisen die worden gesteld, en waar het etiket aan moet voldoen.

Het is vaak ook mogelijk om DHL zebra labels te gebruiken voor andere vervoerders, zoals DPD, UPS en BPost.

postnl

Zijn DHL Zebra labels geschikt voor alle labelprinters?

DHL Zebra labels zijn geschikt voor de meeste labelprinters. Je kunt het beste voor de aanschaf van de labels nog goed kijken naar het formaat. Zo weet je zeker dat je de juiste etiketten in huis haalt. Wanneer de labels niet aan het juiste formaat voldoen, zijn ze ook niet bruikbaar voor jouw labelprinter. Je kunt ze dan dus ook niet voor het zenden van pakketjes gebruiken.

Waar koop je DHL Zebra etiketten?

Je bestelt DHL Zebra etiketten tegenwoordig op makkelijk en snel op verschillende plaatsen. Het makkelijkste is om deze te bestellen in de webshop van Transportlabels.eu, gezien je dan geniet van de vele voordelen. We bieden in onze webshop verschillende soorten DHL Zebra labels. Deze labels zijn altijd geschikt voor Zebra labelprinters. Voor het gemak hebben we alle printers die geschikt zijn voor onze labels vermeld op de productpagina. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.