Wat zijn DHL Zebra etiketten?

Uitleg over wat DHL Zebra labels zijn!

Weet jij al wat DHL Zebra etiketten zijn? Het is een term die je vaak tegenkomt in de transport en logistiek sector. Doordat e-commerce steeds groter wordt, kom je dit begrip dan ook vaker tegen.

Wanneer we over DHL Zebra etiketten spreken, hebben we het over Zebra labels die geschikt zijn voor de koerier DHL. Pakketjes die via deze vervoerder worden verzonden, moeten beschikken over speciale stickers. Op deze stickers staat informatie over de verzending. Denk aan het afleveradres, datum en tijd van verzenden en informatie over de verzender. Ook staat er altijd een barcode op. Door deze barcode te scannen, kan snel en makkelijk informatie over de zending opgehaald worden.

Nu heb je natuurlijk ook normale Zebra labels. Echter moeten DHL Zebra etiketten over het juiste formaat beschikken. De meeste Zebra etiketten beschikken van nature al over dit formaat. Daarom hoef je jezelf in de meeste gevallen dus geen zorgen te maken over het formaat. Het is wel belangrijk om het formaat even te controleren voordat je een bestelling plaatst.

dhl

Zijn DHL Zebra labels geschikt voor alle labelprinters?

Je kunt DHL Zebra labels in de meeste gevallen met alle labelprinters gebruiken. Voordat je de etiketten koopt, kun je voor de zekerheid nog even kijken naar het formaat van jouw printer, zodat je zeker weet dat ze voor jouw printer geschikt zijn. Zo kom je niet voor verassingen te staan!

Waar koop je DHL Zebra etiketten?

Je bestelt DHL Zebra etiketten tegenwoordig op makkelijk en snel op verschillende plaatsen. Het makkelijkste is om deze te bestellen in de webshop van Transportlabels.eu, gezien je dan geniet van de vele voordelen. We bieden in onze webshop verschillende soorten DHL Zebra labels. Deze labels zijn altijd geschikt voor Zebra labelprinters. Voor het gemak hebben we alle printers die geschikt zijn voor onze labels vermeld op de productpagina. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.