Welke DHL Zebra etiketten heb ik nodig?

Dit zijn DHL Zebra etiketten

DHL Zebra etiketten zijn labels voor verzendingen die door DHL worden uitgevoerd. Deze etiketten kun je printen met bijna iedere labelprinter. Het formaat dat voor DHL Zebra etiketten wordt gebruikt, kan ook door vele andere doeleinden gebruikt worden. Daarom hoef je niet per se etiketten te kopen die speciaal en alleen voor DHL gemaakt zijn.

Welk formaat heb ik nodig?

Het is dus vooral belangrijk dat je de juiste maat etiketten bestelt. De maat moet geschikt zijn voor zendingen van DHL. Hiervoor gebruik je het formaat 10 x 21 cm. Je kunt in je labelprinter dit formaat als voorkeursinstelling instellen. Dat doe je door het formaat in te voeren en dit op te slaan als ‘DHL label’.

dhl

Welke DHL Zebra etiketten heb ik nodig voor mijn labelprinter?

Je hebt dus Zebra etiketten nodig die het juiste formaat van 10 x 21 cm hebben. Dit is het formaat dat gebruikt dient te worden voor pakketjes die via DHL worden vervoerd. Bijna iedere labelprinter kan printen volgens dit formaat, zolang de stickers voor dit formaat geschikt zijn. Het is dus eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om het juiste formaat etiketten te vinden!

Waar bestel je DHL Zebra etiketten?

Je bestelt DHL Zebra etiketten tegenwoordig op makkelijk en snel op verschillende plaatsen. Het makkelijkste is om deze te bestellen in de webshop van Transportlabels.eu, gezien je dan geniet van de vele voordelen. We bieden in onze webshop verschillende soorten DHL Zebra labels. Deze labels zijn altijd geschikt voor Zebra labelprinters. Voor het gemak hebben we alle printers die geschikt zijn voor onze labels vermeld op de productpagina. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.