Wat maakt thermische etiketten speciaal?

Thermische etiketten worden volop gebruikt, maar wat maakt ze speciaal? Er zijn genoeg andere soorten stickers, labels en etiketten. We vertellen je graag uit wat de unieke voordelen van thermische etiketten zijn en waarom ze dus zo speciaal zijn binnen de logistiek en transport wereld!

De voordelen van thermische etiketten!

Thermische etiketten zijn speciaal omdat je geen inkt nodig hebt om ze te kunnen drukken. De inkt zit namelijk verwerkt in het etiket zelf, dat uit verschillende lagen bestaat. Warmte kan ervoor zorgen dat de inkt zichtbaar wordt. Daarom gebruiken labelprinters voor thermische etiketten lasers om de etiketten te kunnen bedrukken.

Het is dus een stuk beter voor de portemonnee en het milieu om gebruik te maken van thermische etiketten. Daarbij is de kwaliteit van thermische etiketten erg goed, omdat de inkt in het etiket zit, en de verschillende lagen ervoor zorgen dat het etiket beschermd wordt tegen slijtage en weersomstandigheden.

Dat is ook precies de reden dat veel bedrijven gebruik maken van thermische etiketten. De voordelen van deze etiketten maakt ze speciaal ten opzichte van andere soorten etiketten en stickers. Gebruik jij al thermische etiketten?

Waar bestel je thermische etiketten?

etiketten voor logistiek

Je kunt in de webshop van Transportlabels.eu thermische etiketten bestellen. Je betaalt een voordelige prijs en kunt er van uitgaan dat de etiketten op de afgesproken tijd en plek worden afgeleverd. Tijdens het afrekenen kun je zelf aangeven door wie, waar en wanneer je jouw thermische etiketten afgeleverd wilt hebben!