Waar gebruik je thermische etiketten voor?

De voordelen van thermische etiketten zorgen ervoor dat veel bedrijven gebruik maken van dit soort etiketten. We vertellen je hier waar je thermische etiketten voor gebruikt!

Situaties waarin je thermische etiketten gebruikt!

Thermische etiketten gebruik je voor het verzenden van goederen. Wanneer goederen worden verzonden, is het belangrijk dat informatie over de producten snel kan worden opgevraagd. Daarom drukken bedrijven de bestelinformatie over de verzending op de thermische sticker, welke op de verzending wordt geplakt.

Zo wordt vaak het adres van bestemming op het etiket gedrukt, en wordt er aangegeven wat er in de verzending zit. Ook zijn er veel bedrijven die een barcode op de thermische etiketten zetten. Door de barcode te scannen, kan snel en makkelijk informatie over de bestelling worden opgevraagd in een ICT-systeem.

Het voordeel aan thermische etiketten is dat je geen inkt nodig hebt om op deze labels te kunnen drukken. De inkt zit al in het etiket verwerkt, en wordt zichtbaar wanneer een labelprinter warmte projecteert op het etiket.

Waar bestel je thermische etiketten?

etiketten voor logistiek

Je kunt in de webshop van Transportlabels.eu thermische etiketten bestellen. Je betaalt een voordelige prijs en kunt er van uitgaan dat de etiketten op de afgesproken tijd en plek worden afgeleverd. Tijdens het afrekenen kun je zelf aangeven door wie, waar en wanneer je jouw thermische etiketten afgeleverd wilt hebben!