Waar gebruik je thermische labels op rol voor?

Gebruikerssituaties van thermische labels op rol!

Thermische labels op rol zijn voor veel situaties te gebruiken. Deze labels worden vooral in de logistiek-sector gebruikt. Dat komt doordat deze labels op de verzendingen worden geplakt. Wanneer een bedrijf een pakketje verstuurd, kunnen de gegevens op de labels worden afgedrukt. Vervolgens weet de bezorgdienst waar het pakket naartoe verzonden dient te worden.

Het voordeel van thermische labels is dat de inkt in de etiketten zit. Een labelprinter heeft dus geen inkt nodig. Door middel van warmte wordt de inkt in de etiketten zichtbaar, waarna de etiketten gebruikt kunnen worden.

thermische labels op rol

Waar kun je thermische labels op rol bestellen?

Thermische labels op rol bestel je voor een voordelige prijs bij Transportlabels.eu. Niemand wil namelijk te veel betalen voor zijn thermische labels, en dat begrijpen we ontzettend goed. Op de productpagina’s geven we aan voor welke labelprinters onze etiketten geschikt zijn. Toch begrijpen we dat dit nog misschien niet helemaal duidelijk is. Daarom kun je bij twijfel altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van het juiste formaat thermische labels op rol, zodat je niet voor problemen komt te staan!