Wat zijn thermische labels op rol?

Uitleg over thermische labels op rol!

Thermische labels op rol zijn etiketten waarbij de inkt al in het etiket zit verwerkt. Een labelprinter van thermische labels heeft dus geen inkt nodig. Door middel van  warmte zorgt de printer ervoor dat de inkt zichtbaar wordt. Vervolgens kan het etiket gebruikt worden voor verzendingen.

De thermische labels op rol kunnen gebruikt worden door een labelprinter. De rollen kunnen namelijk makkelijk en snel in de printer geplaatst worden, waardoor een printer ontzettend veel etiketten kan printen voordat de rol vervangen dient te worden. Zo’n rol is dus ontzettend handig en makkelijk in gebruik!

thermische labels op rol

Waar kan ik thermische labels op rol bestellen?

Bij Transportlabels.eu bestel je thermische labels op rol voor een voordelige prijs. Je betaalt in onze webshop altijd een lage prijs voor thermische labels. Deze thermische labels op rol worden namelijk per doos verkocht. In een doos zitten 8 of 16 rollen. Op de productpagina staat weergegeven voor welke labelprinters de rollen geschikt zijn. Kijk daarom goed of jouw printer tussen deze lijst staat, om teleurstelling te voorkomen. Twijfel je? Geen probleem! Je kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen. Zij helpen je graag verder met het vinden van de juiste rollen.