Thermische stickers op rol bestellen

Op zoek naar thermische stickers op rol?

Natuurlijk bij transportlabels.eu

Thermische stickers op rol bestel je zonder problemen bij Transportlabels.eu. Hier worden de thermische stickers verkocht voor een voordelige prijs. Je betaalt dus nooit te veel, en daarbij zijn de stickers geschikt voor bijna iedere thermische sticker pinter. Hierdoor kun je voor al jouw labelprinters thermische stickers op rol bij Transportlabels.eu kopen.

Voor deze thermo etiketten heb je geen inkt nodig. De inkt zit namelijk al in het etiket verwerkt. De labelprinter zal doormiddel van warmte het inkt zichtbaar maken. Je kunt dus alles printen op de blanco etiketten.

thermische stickers op rol

Thermo etiketten bestellen

Hieronder staan de thermische stickers op rol die wij in onze webshop verkopen weergegeven. Heb je een thermische sticker printer? De kans is erg groot dat het formaat van onderstaande etiketten geschikt is voor jouw printer. Wanneer je toch nog twijfelt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Vervolgens helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze.

Waarom bestel je thermische stickers bij Transportlabels.eu?

Op het moment dat je thermische stickers op rol bij Transportlabels.eu bestelt, kun je ervan uit gaan dat jouw stickers zo snel mogelijk worden geleverd. We doen er namelijk alles aan om het afleverproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij weet je zeker dat je bij ons niet te veel betaalt voor thermische stickers. We bieden je namelijk altijd een voordelige prijs aan!

Thermische stickers op rol voor jouw thermische sticker printer.

Twijfel je welke thermische stickers je nodig hebt voor jouw labelprinter? Je kunt op de productpagina’s zien wat de afmeting per rol is. De kans is groot dat het formaat geschikt is voor jouw thermische sticker printer, gezien bijna alle sticker printers geschikt zijn voor de formaten van onze stickers. Kom je er na de levering achter dat de stickers toch niet geschikt zijn? Dan kun je gebruik maken van jouw 14 dagen bedenktijd, en de labels retour sturen.

Wat is er zo speciaal aan thermische stickers?

De Zebra etiketten zijn in ieder geval geschikt voor DHL Express, DHL Parcel en DHL Selektvracht. Maar dat zijn nog echt niet alle vervoerders die gebruik maken van bovenstaande etiketten. Je kunt de Zebra labels dus bij verschillende vervoerders gebruiken. Wel zo handig!

Het is ook mogelijk om bovenstaande labels bij PostNL, Bpost, DPD, GLS, TNT, B2C Europe, Fietskoeriers, RedjePakketje, Homerr, Trunkers, UPS, FEDEX, Hermes Germany, Hermes UK, LaPoste, Chronopost, Fedex CrossBorder – P2P, Asendia, PostNord, Bring, Royal Mail, Correos,  TransMission, Dachser, Schenker en nog honderden andere vervoerders te gebruiken.

Er zijn verschillende soorten etiketten, labels en stickers te koop. Maar wat is er zo speciaal aan thermische stickers? Voor thermische stickers heb je geen inkt nodig. De labelprinter maakt namelijk gebruik van warmte, om zo de gewenste tekst of barcode op de sticker te printen. Er zit namelijk al inkt verwerkt in de thermische sticker zelf. De warmte zorgt er alleen maar voor dat de inkt wordt weergegeven.