Welke zebra labels heb ik nodig voor mijn Zebra labelprinter?

welke zebra labels nodig

Bij Transportlabels.eu kan je terecht voor het bestellen van verschillende soorten Zebra labels. In onze webshop zie je duidelijk welke Zebra labels wij aanbieden. Voordat je beslist om te kiezen voor bepaalde Zebra etiketten rollen is het handig om te weten welke printers er kunnen worden gebruikt voor bepaalde etiketten.

Hieronder geven wij wat meer informatie over een aantal printers die je kan gebruiken met onze labels, en kun je zien welke Zebra labels je nodig hebt voor jouw printer.


Zebra GK420D

De GK420D is een direct thermische printer en valt onder de een van de modernste desktopapparaten van Zebra. De GK420D is een fijne printer door het kleine formaat en de eenvoudige bediening. De labelprinter gebruikt de direct thermische printtechnologie, hierdoor is er geen inkt(lint) of toner nodig!

Je kan deze printer zowel aansturen met de EPL- als ZPL-programmeertalen. De printer heeft een printkwaliteit van 203 dpi, dat is een zeer goede kwaliteit! De GK420D heeft een maximale printsnelheid van 5 ips.

Ook beschikt de GK420D over een parallele, seriële en USB poort. De GK420D is prima voor windows, maar voor MAC is er geen officiële driver of ondersteuning voor deze printer, je kan dan een compatible driver installeren, zodat de printer MAC wel ondersteunt.

Maar welke Zebra labels heb je nodig voor deze labelprinter? De printer is geschikt voor labels met een breedte van 25 tot 104 mm en een kern van 25 mm, dit zijn de kleine rollen. Wil je nou toch liever gebruik maken van de grote rollen, met een kern van 76 mm, dan kan je een externe rolhouder gebruiken!

>> Bekijk hier de Zebra labels die geschikt zijn voor de Zebra GK420D


Zebra ZD420D

Een van de populairste Zebra labelprinter om labels mee te bedrukken is de ZD420D. Dit is een desktop printer die direct thermisch print. Hij is gebruikersvriendelijk en door zijn kleine formaat staat hij niet snel in de weg.

De Zebra labelprinter heeft een resolutie van 203dpi en heeft maximale een printsnelheid van 6 ips. De ZD420D werkt met de programmeertalen EPL en ZPL. Ook deze printer is geschikt voor Windows, als je hem met een MAC wilt gebruiken, installeer dan eerst een compatible driver, zoals hierboven ook staat aangegeven.

Welke Zebra labels heb je nodig voor deze Zebra labelprinter? De printer is geschikt voor labels met een breedte van 25 tot 104 mm en een kern van 25 mm. Onze Zebra etiketten (met een kern van 25 mm) zijn geschikt voor deze printer.

>> Bekijk hier de Zebra labels die geschikt zijn voor de Zebra GK420D


Zebra ZT230

De ZT230 is een tussenmodel van Zebra en geschikt om snel en gemakkelijk labels te printen. Deze printer biedt een goede oplossing als je een printer zoekt voor verzendlabels.

Deze Zebra labelprinter is in tegenstelling tot de eerder benoemde printers hierboven een industriële printer in plaats van een desktopprinter. Deze printer is voorzien van een polymeerbehuizing en is uiterst gebruikersvriendelijk.

Welke Zebra labels heb je nodig voor deze Zebra labelprinter? De printer print met een resolutie van 300 dpi en kan gebruikt worden voor labels met een breedte tot 104 mm. De labels die je kan gebruiken uit onze webshop zijn de labels met de afmeting 102 x 210 mm en met een kern van 25 mm of 76 mm.

>> Bestel hier de Zebra labels voor de Zebra ZT230


Welke Zebra labels heb ik nodig voor mijn Zebra labelprinter?

Er zijn natuurlijk veel meer printers geschikt voor onze labels! In de beschrijving die je kan vinden in onze webshop hebben wij nog meer geschikte printers voor jou op een rijtje gezet.

Heb je zelf een andere printer gevonden en twijfel je of deze geschikt is voor de labels die je eventueel wilt kopen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij graag even met je mee!