Zo print je op Zebra labels!

Hoe print je op Zebra labels?

Heb je Zebra labels en wil je deze afdrukken? Dan heb je een labelprinter nodig die geschikt is voor Zebra labels. We hebben het dan in het specifiek over het formaat van de labels. Het is namelijk belangrijk dat de labels geschikt zijn voor de labelprinter. Daarom moet je bij het bestellen van labels altijd controleren of deze wel geschikt zijn voor de Zebra labelprinter die je gebruikt.

Vervolgens kun je met software instellen wat je op de Zebra labels wilt printen. Deze software krijg je geleverd wanneer je de labelprinter aanschaft.

Wat zijn Zebra labels?

Zebra labels zijn labels die geschikt zijn voor Zebra labelprinters. Dit zijn thermische etiketten, wat betekent dat de inkt al in het label zit verwerkt. De labelprinter heeft zelf dus geen inkt meer nodig om de etiketten af te kunnen drukken.

pakketjes met labels

Waar kun je Zebra labels bestellen?

Wil je Zebra labels bestellen? Het makkelijkste is om deze te bestellen in de webshop van Transportlabels.eu, gezien je dan geniet van de vele voordelen. We bieden in onze webshop verschillende soorten Zebra labels. Deze labels zijn geschikt voor verschillende Zebra labelprinters. Voor het gemak hebben we alle printers die geschikt zijn voor onze labels vermeld op de productpagina. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.