Wat zijn Zebra labels?

Je hebt etiketten in allerlei soorten, kleuren en maten. Het is hierdoor erg lastig om soms nog het verschil te zien tussen al deze varianten. Daarom leggen we je graag uit wat Zebra labels zijn, zodat het allemaal een stukje makkelijker wordt voor jou. Het is namelijk niet zo moeilijk als je denkt.

Uitleg over Zebra labels!

We spreken van Zebra labels wanneer de labels gebruikt worden voor Zebra labelprinters. Dit is een bepaald merk printer, welke voornamelijk wordt gebruikt door bedrijven in de transport en logistiek. Het is een toonaangevend merk. Het formaat van deze stickers wordt hierdoor wereldwijd gebruikt. Daarom spreken we al snel van Zebra labels wanneer het over etiketten en stickers gaat.

Heb je een Zebra labelprinter?

Wil je gebruik maken van Zebra labels? Dan is het goed om een Zebra labelprinter te hebben. Deze printers kunnen namelijk de Zebra etiketten afdrukken, waarna je ze kunt gebruiken voor jouw verzending. Het is echter wel belangrijk om goed te kijken naar het formaat van de labels. Zo voorkom je dat je een formaat bestelt dat uiteindelijk niet in de labelprinter die jij bezit past. Wanneer je Zebra labels bestelt bij Transportlabels.eu, kun je altijd in de productbeschrijving zien voor welke Zebra labelprinters de labels zijn geschikt.

welke zebra labels nodig

Waar kun je Zebra labels bestellen?

Bij Transportlabels.eu kun je Zebra labels bestellen. In onze webshop verkopen we verschillende soorten en maten labels, waardoor de kans groot is dat ook het formaat van jouw labelprinter tussen de producten zit. In de beschrijving vermelden we voor welke printer de labels geschikt zijn. Twijfel je? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.