Soorten zelfklevende etiketten

Dit zijn de verschillende soorten zelfklevende etiketten!

Er zijn verschillende soorten zelfklevende etiketten:

  • DHL etiketten
  • Zebra labels
  • Thermische etiketten
  • ZPL labels

Dit zijn zelfklevende etiketten die gebruikt worden voor de transport van pakketjes. Pakketdiensten hebben deze stickers nodig om zendingen naar het juiste adres te sturen. Maar ook kan de ontvanger door deze etiketten zien wanneer zijn of haar pakketje geleverd wordt (Track and Trace).

Over het algemeen zijn dit benamingen voor dezelfde soort etiketten. Er zit dus geen verschil tussen deze soorten. Het is vooral belangrijk dat het formaat van het etiket geschikt is voor jouw labelprinter. 

pakketjes met labels

Wat zijn zelfklevende etiketten?

Zelfklevende etiketten zijn labels die door middel van een sticker op pakketjes geplakt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten etiketten, waar we het net al over hebben gehad. Om de etiketten af te kunnen drukken, heb je een labelprinter nodig die het formaat van de etiket ondersteund. Voordat je deze etiketten besteld, kun je daarom altijd het beste even goed naar het formaat van de sticker kijken. Zo weet je zeker dat je de stickers ook kunt gebruiken voor jouw labelprinter, en kom je niet voor verassingen te staan.

Waar kun je zelfklevende etiketten op rol bestellen?

Wil je zelfklevende etiketten op rol bestellen? Wij raden je aan om dat te doen bij Transportlabels.eu, omdat je dan geniet van de vele voordelen die we bieden. Zo bestel je bij ons binnen enkele klikken etiketten, en worden ze zo snel als mogelijk geleverd. Je hebt altijd zelf de keuze door wie, waar en wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. Hierdoor heb je zelf volledige controle over de bestelling die je plaatst. Daarbij betaal je ook nog eens een erg voordelige prijs! Weet je niet zeker welke etiketten op rol je nodig hebt? Op de productpagina geven we aan voor welke labelprinters de etiketten geschikt zijn. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.