Waar koop je zelfklevende etiketten op rol?

Waar kun je zelfklevende etiketten op rol bestellen?

Wil je zelfklevende etiketten op rol bestellen? Wij raden je aan om dat te doen bij Transportlabels.eu, omdat je dan geniet van de vele voordelen die we bieden. Zo bestel je bij ons binnen enkele klikken etiketten, en worden ze zo snel als mogelijk geleverd. Je hebt altijd zelf de keuze door wie, waar en wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. Hierdoor heb je zelf volledige controle over de bestelling die je plaatst. Daarbij betaal je ook nog eens een erg voordelige prijs! 

Weet je niet zeker welke etiketten op rol je nodig hebt? Op de productpagina geven we aan voor welke labelprinters de etiketten geschikt zijn. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen. Zo weet je zeker dat je de juiste etiketten besteld, en je ze dus ook kunt gebruiken voor jouw labelprinter. En gaat er was mis? Dan vinden we altijd een oplossing!

dhl

Hier gebruik je zelfklevende etiketten voor!

Zelfklevende etiketten kom je in alle soorten, maten en vormen tegen. Ze worden steeds vaker gebruikt, omdat we steeds meer online bestellen. Ieder pakketje wordt voorzien van een zelfklevend etiket. Hier staat informatie op over de verzending, zoals de gegevens van de verzender, de ontvanger en de datum en tijd. Ook worden de etiketten voorzien van barcode, zodat men snel en eenvoudig informatie op kan halen over de verzending. Hierdoor is het ook mogelijk om gebruik te maken van Track and Trace!