Waar gebruik je zelfklevende etiketten voor?

Soorten zelfklevende etiketten!

Er zijn verschillende soorten zelfklevende etiketten. Wanneer je etiketten op rol besteld, gebruik je ze voor jouw labelprinter. Deze labelprinter kan de etiketten afdrukken. Het is echter wel van belang dat je het juiste formaat besteld, omdat de rol anders niet in de printer past. Kijk daarom altijd even naar het formaat van de rol, voordat je deze besteld.

De etiketten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In de meeste gevallen worden ze gebruikt voor de verzending van pakketjes. De verzender plakt de etiketten op het pakketje, zodat de koerier kan aflezen waar het pakketje naartoe verzonden dient te worden.

Ook kan er door middel van deze etiketten informatie over de zending opgehaald worden, en kan de ontvanger zien wanneer het pakketje geleverd wordt, door middel van Track and Trace. Zelfklevende etiketten zijn dus erg belangrijk voor de verzending van producten!

verzending etiketten

Verschillende soorten etiketten op rol

Waarschijnlijk ben je zelf ook al verschillende soorten etiketten op rol tegengekomen. Meestal spreken we over Zebra labels, ook wel thermische etiketten genoemd, wanneer het over zelfklevende etiketten voor verzending gaat. De inkt zit al in het etiket, waardoor de labelprinter het etiket alleen nog hoeft te verwarmen. Vervolgens wordt de inkt zichtbaar, en kan het gebruikt worden voor de verzending.

Waar kun je zelfklevende etiketten op rol bestellen?

Wil je zelfklevende etiketten op rol bestellen? Wij raden je aan om dat te doen bij Transportlabels.eu, omdat je dan geniet van de vele voordelen die we bieden. Zo bestel je bij ons binnen enkele klikken etiketten, en worden ze zo snel als mogelijk geleverd. Je hebt altijd zelf de keuze door wie, waar en wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. Hierdoor heb je zelf volledige controle over de bestelling die je plaatst. Daarbij betaal je ook nog eens een erg voordelige prijs! Weet je niet zeker welke etiketten op rol je nodig hebt? Op de productpagina geven we aan voor welke labelprinters de etiketten geschikt zijn. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.