Wat zijn zelfklevende etiketten op rol?

Dit zijn zelfklevende etiketten op rol!

Zelfklevende etiketten op rol zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar. Over het algemeen hebben we het over thermische Zebra labels wanneer we over zelfklevende etiketten spreken. Dit zijn etiketten die voor transport worden gebruikt, en geprint kunnen worden met een labelprinter. De inkt zit al in het etiket verwerkt, waardoor je dus geen inkt nodig hebt voor de printer. De labelprinter maakt gebruik van warmte om de inkt zichtbaar te maken op het etiket.

Met zelfklevende etiketten kunnen we op pakketjes aanduiden waar het pakketje afgeleverd moet worden. Pakketdiensten als PostNL, DHL, DPD en UPS willen dat je Zebra labels op het pakketje plakt wanneer je deze via hen verzendt.

Doordat de etiketten op een rol zitten, kun je ze makkelijk in je labelprinter stoppen. Het is echter wel belangrijk dat je kijkt of het formaat van de rol in de labelprinter past. Wanneer dit niet kan, kan er ook niet op de etiketten gedrukt worden.

etiketten voor logistiek

Verschillende soorten etiketten op rol

We hebben het eigenlijk altijd over Zebra labels wanneer we over zelfklevende etiketten op rol spreken. Deze etiketten komen in verschillende vormen en maten voor. Kijk daarom altijd even naar het formaat van het etiket en de rol, voordat je deze aanschaft. Zo weet je zeker dat de etiketten gebruikt kunnen worden door de labelprinter die je in bezit hebt!

Waar kun je zelfklevende etiketten op rol bestellen?

Wil je zelfklevende etiketten op rol bestellen? Wij raden je aan om dat te doen bij Transportlabels.eu, omdat je dan geniet van de vele voordelen die we bieden. Zo bestel je bij ons binnen enkele klikken etiketten, en worden ze zo snel als mogelijk geleverd. Je hebt altijd zelf de keuze door wie, waar en wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd. Hierdoor heb je zelf volledige controle over de bestelling die je plaatst. Daarbij betaal je ook nog eens een erg voordelige prijs! Weet je niet zeker welke etiketten op rol je nodig hebt? Op de productpagina geven we aan voor welke labelprinters de etiketten geschikt zijn. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen.