Hoe duur zijn ZPL labels?

De prijs van ZPL labels!

Er zijn verschillende redenen om gebruik te maken van ZPL labels. Wanneer je bijvoorbeeld veel pakketjes verstuurd, omdat je een webshop hebt, kun je gebruik maken van ZPL labels. Hier kun je snel en eenvoudig de gegevens van de bestelling op printen, zodat de bestelling door bijvoorbeeld PostNL of DHL verzonden kan worden.

Maar wat is de prijs van ZPL labels? Je hebt ZPL labels in verschillende soorten en maten. Wanneer je doos met 16 rollen met ZPL labels koopt, betaal je bij Transportlabels.eu minimaal 64 euro. En dat is een ontzettend voordelige prijs! Daarom kiezen ook veel mensen voor onze webshop.

Het is verstandig om ZPL labels rollen in grote getallen in te kopen. Je betaald dan altijd een lagere prijs dan wanneer je de labels los of per stuk inkoopt. De kwaliteit van ZPL labels is ontzettend goed, waardoor het de investering dubbel en dwars waard is.

pakketjes met labels

ZPL labels bestellen

Wanneer je ZPL labels wilt bestellen, kun je dat doen in de webshop van Transportlabels.eu. Je betaald dan namelijk altijd een voordelige prijs voor de labels. En je geniet ook nog eens van de vele voordelen die we bieden. We begrijpen echter dat je soms twijfelt welke labels je nodig hebt. Op de productpagina geven we aan voor welke labelprinters onze labels geschikt zijn. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het vinden van de juiste ZPL labels voor jouw labelprinter!