Hoe gebruik je ZPL labels?

ZPL labels stappenplan!

Weet je niet hoe je ZPL labels moet gebruiken? We leggen je het hier stap voor stap uit, zodat jij gebruik kan maken van jouw ZPL labels. Het is als eerste belangrijk om in het bezit te zijn van een Zebra labelprinter. Deze printers kunnen namelijk ZPL labels afdrukken. Heb je nog geen labelprinter? Zorg dan  dat je er een aanschaft. Vervolgens zul je ook ZPL labels moeten bestellen, zodat je hier op kunt printen.

Als je in het bezit bent van een ZPL labelprinter, kun  je de ZPL labels in de printer plaatsen. Vervolgens sluit je de printer op een computer aan, waarna je de juiste software download. Voor ZPL labels gebruik je speciale software welke op Zebra labels kan printen. Deze software krijg je altijd bij de labelprinter meegeleverd.

Als laatste geef je in de software aan wat er op de ZPL etiketten geprint dient te worden. De  printer doet hierna het werk, en zal de ZPL labels afdrukken, waarna je ze kunt gebruik op de pakketjes die je wilt versturen.

verzending etiketten

Wat zijn ZPL labels?

ZPL labels zijn etiketten die gebruikt worden door Zebra labelprinters. ZPL labels zijn in feite hetzelfde als Zebra labels, alleen is de benaming anders. De naam komt van de naam van de software die gebruikt wordt voor het printen van de labels. Je kunt dus zowel Zebra labels als ZPL labels kopen voor jouw labelprinter. En kom je er even niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het vinden van het juist formaat labels! Daarom kies je dus voor Transportlabels.eu!