Waar koop je ZPL labels?

Waar kun je ZPL labels kopen?

Ben je van plan op ZPL labels te kopen? kan dat op verschillende plaatsen. Je kunt ze echter het beste bestellen in de webshop van Transportlabels.eu. Hier geniet je namelijk van de vele voordelen die wij bieden. Denk bijvoorbeeld aan de snelle levering en goede service. 

In onze webshop vind je een aantal ZPL labels die we in dozen verkopen. Zo kunnen we een voordelige prijs garanderen. Op de productpagina geven we ook aan voor welke vervoerders en labelprinters de ZPL etiketten geschikt zijn. Zo weet je dus zeker dat je de labels ook kunt gebruiken wanneer je ze ontvangt. 

Twijfel je nog? Dan kun je contact met onze klantenservice opnemen, en helpen we je graag met het vinden van de juiste labels die voor jouw printer geschikt zijn. En mocht het mis gaan, kun je de ZPL labels altijd binnen 14 dagen terugsturen, zonder een geldige reden op te geven. Je vraagt je dus bijna af waarom je eigenlijk niet voor Transportlabels.eu zou kiezen!

etiketten pakketjes

Het verschil tussen ZPL- en Zebra labels

Veel mensen verwarren ZPL labels met Zebra labels. En dat is logisch, want het zijn in principe dezelfde etiketten. ZPL is de print-structuur die een Zebra labelprinter gebruikt voor het printen van Zebra labels. Wanneer je een Zebra labelprinter hebt, kun je dus altijd gewoon ZPL labels kopen, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de bruikbaarheid van de labels.